Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Kasım 2014, Pazartesi 11:36 tarihinde eklendi. 2084 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kalp krizi geçirmedim taş gibiyim

Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı ve Lüleburgaz Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu’nun oğlu Melih İşçioğlu (20) geçtiğimiz Cuma akşamı Edirne’ne yaya olarak gezerken trafik kazası geçirmişti.
Kalp krizi geçirmedim taş gibiyim

Melih İşçioğlu, Trakya Üniversitesi Edirne  Tıp Fakültesi’ne kaldırdıktan sonra haberi alan babası Nuri Yavuz İşçioğlu’da  Edirne’ye oğlunu görmeye gitmişti.

Oğlunu gördükten sonra üzülen ve fenalaşan  Nuri Yavuz İşçioğlu’nun fenalaştığı  sonra iyileştiği öğrenildi.

Ancak, bu olay arkadaşları arasında Yavuz Muhtar, kalp krizi geçirdi şeklinde yayılmıştı.

Gazetemize ulaşan  Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı ve Lüleburgaz Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu; “Yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaşlarım benim kalp krizi geçirdiğimi söyleyince haber de yapılmış. Ancak ben sadece biraz fenalaştım  Kalp krizi geçirmedim.  Şu an durumum çok.   Kaza geçiren oğlum Melih’in de durumu iyiye gidiyor” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek