Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Ekim 2014, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’de Cumhuriyet coşkusu

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Cumhuriyet’imizin 91. Yılı Kırklareli’nde de büyük bir coşkuyla kutlandı.
Kırklareli’de Cumhuriyet coşkusu

Kutlama programı çerçevesinde, 28 Ekim 2014 Salı günü saat 13.00’da Vilayet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti.

Cumhuriyet’imizin 91. Yılı Kutlama Programı çerçevesinde Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 29 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 09.30’da Valilik makamında tebrikleri kabul etti.

-Cumhuriyet’imiz 91 yaşında…

Kırklareli Vilayet Meydanı’nda saat 10.00’da başlayan kutlama törenlerinde; Vali Esengül Civelek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bekir Koçak ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, vatandaşların, tören birliklerinin, öğrencilerin ve Kırklareli halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Vali Esengül Civelek’in, günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin sergilendiği Cumhuriyet’imizin 91. Yılı kutlamaları, öğrencilerin, askeri birliklerin ve sivil toplum örgütlerinin tören geçişleri ile son buldu.

Törenlere;  Kırklareli Valisi Esengül Civelek başta olmak üzere, Kırklareli Milletveki Turgut Dibek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bekir Koçak, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Vali Yardımcıları, Kurum Amirleri, Şehit ve Gazi yakınları, Sivil Toplum Örgütleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek