KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 29 Ekim 2014, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 1243 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ödül töreni krize neden oldu

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen spor müsabakalarının ardından veliler düzenlenen ödül töreninde basketbolculara ödül verilmeyişine tepki gösterdiler.
Ödül töreni krize neden oldu

Tepkileri radyosuna taşıyan Lüleburgaz FM’in sahibi Alaattin Erdal, İlçe Spor Müdürlüğü’nce judo, güreş ve masa tenisçilerine madalya verilirken minik erkekler ve kızlarda şampiyon olan Ulusder Basketbol Takımı Oyuncularına madalya verilmediğini söyleyip “Bu çocuklar neden diğerlerinden ayrı tutuldular anlam veremedik. Başarı için ter döken çocuklar madalya verilmeyince ağlayıp üzüldüler. Çocukların velileri de yapılan ayrıma anlam veremeyip sitem ettiler. Diğer branşlardaki çocuklara madalya veren Müdürlük çocuklar arasında neden böyle bir ayırım yaptı bizlerde anlam veremedik” dedi.

İlçe Spor Müdürü Soner Polat ise konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada bireysel yarışan sporculara madalya, takımlara ise kupa verildiğini belirterek “Bu tüm dünyada yapılan bir uygulamadır. Bizim çocuklarımıza bir ayırım yapmamız söz konusu değildir ve olamaz” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek