Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 28 Ekim 2014, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1186 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklar uzatmada yıkıldı

Kırklarelispor 1 – 2 Bandırmaspor
Kırklar uzatmada yıkıldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Kırklarelispor, 26 Ekim Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda ağırladığı grup lideri Bandırmaspor’a uzatma dakikasında yediği golle 1-2 yenildi.

Maça hızlı ve istekli başlayan ekip Kırklarelispor oldu. Maçın 32. Dakikasında Bandırmaspor’dan Oğuz Özden topu filelerle buluşturunca konuk ekip öne geçti ve ilk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı kıran kırana bir mücadele ile geçerken sarı kartlar havada uçuştu. Öyle ki Kırklarelispor’da Olcay, Samet, Gökhan, Lokman, Cemal, İlkem, Hakan, Enis olmak üzere toplam 8 oyuncu sarı kart gördü. Konuk ekipte ise Hakkı ve Cenk sarı kart gören isimler oldu. Maçın 69. Dakikasında ceza sahası içinde düşürülen Enis’in pozisyonunda maçın hakemi penaltıya hükmedince topun başına geçen Hakan Kırklarelispor’u beraberliğe taşıdı. Bu dakikadan sonra iki ekip karşılıklı ataklarla gol aradı. Bandırmasporlu taraftarlar doldurdukları tribünden sürekli takımlarını desteklediler. Maç bu skorla bitti denirken 90+2’de Kırklarelisporlu Enis’in ceza sahası dışında rakibine harekete maçın hakemi Mustafa Aydın faul verdi. Kullanılan serbest atışta Bandırmasporlu Öğuz düzgün bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderince lider Bandırmaspor zorlu deplasman maçını (1-2) son saniyede  kazanıp 3 puanı aldı. Kırklarelispor ise uzatmada yıkılmanın şokunu yaşadı. 5 puanla gurubunda sonuncu sıraya indi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek