Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 25 Ekim 2014, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1680 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esnaf Sicil Lüleburgaz’da hizmete başladı

Kırklareli Esnaf Sicil Müdürlüğü’nce Lüleburgaz esnafına haftada bir gün Lüleburgaz Kahveciler Odası Binasında hizmet verilmeye başlandı.
Esnaf Sicil Lüleburgaz’da hizmete başladı

Esnaf Sicil Müdürü Esin Sıvacılar, haftada bir gün Perşembe günleri Lüleburgaz Kahveciler Odası’nda esnafa hizmet vermeye başladıklarını, yoğunluk yaşandığı takdirde hizmetin Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki güne çıkartılabileceğini belirtti. Hizmet ili birlikte Lüleburgaz esnafının BAĞ-KUR yapılandırmaları ile ilgili olarak Kırklareli’ne gitmelerine gerek kalmayacağını ifade eden Sıvacılar “burada vereceğimiz hizmet kapsamında yeni kayıt, terk işlemi, sicil vizesi ve ağırlıklı olarak BAĞ-KUR IB formlarına bakacağız” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek