Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Ekim 2014, Salı 09:07 tarihinde eklendi. 949 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’a destek olunmalıdır

Lüleburgazspor Başkanı Metin Açıkgöz, Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz ile birlikte 20 Ekim Pazartesi günü AK parti Kırklareli İl Başkanı Avukat Ahmet Zeki Kılavuz’a bir ziyaret gerçekleştirdi.
Lüleburgazspor’a destek olunmalıdır

Başkan Açıkgöz, Lüleburgazspor’u hak ettiği yere getirmek adına çalıştıklarını belirterek Başkan Kılavuz’dan destek istedi.

Lüleburgazspor ayrı bir değerdir

İl Başkanı Kılavuz öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Lüleburgazspor’un ayrı bir değer olduğunu, amatörde dahi olsa diğer takımlarla aynı kefeye konulmasının mümkün olmadığını söyleyip geçmişte olouğu gibi yine desteklerine devam edeceğini ifade etti. Kılavuz  “Arzu etmediğimiz bir yerde olan Lüleburgazsporumuz her ne kadar amatör kümede yer alsa da ayrı bir değere sahiptir. Uzun yıllardır birçok arkadaşımız be de dahil olmak üzere yöneticilik yaptık ve çeşitli görevler aldık. Kulübün borçlarından dolayı birçok arkadaşımız Vergi Dairesi ve SGK tarafından geçmiş dönem borçları yüzünden yükümlü hale getirildi. Kulübün borç yükü altında olması Başkanımız Metin Açıkgöz’ü ve Lüleburgazsporumuzu ciddi sıkıntılar altına soktu. Vergi ve sigorta borçlarının yapılandırılması ile ilgili yasal düzenlemelerin getirilmesi kulüp açısından avantaj teşkil edecektir. Vergi Dairesi ve SGK ile yapılandırma için görüşmeler sürmektedir. Geçmişte görev yapan arkadaşlarımızın bu yapılandırma ile ilgili Lüleburgazspor’a destek vereceklerine inanıyoruz. Lüleburgaz halkı ile Lüleburgazspor arasındaki kopukluğun öncelikle bu yapılandırma sayesinde ortadan kaldırılması zorunluluğu bulunmaktadır. Lüleburgazspor hayat tarzı, inanç ve yaşam düşünüşü ne kadar farklı olursa olsun Lüleburgaz’da yaşayanların ortak bir değeridir. Yöneticilik yapmış olduğum dönemlerde Lüleburgazspor’un Lüleburgaz’ın Amiral Gemisi olduğunu ifade etmiştim. Aynı düşünceleri paylaşıyorum. Çok zor şartlar altında başkanlık görevini kabul eden Metin Açıkgöz ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimi bugüne kadar olduğu gibi takımın yanında olmaya davet ediyorum. Bu sıkıntılı günler birlik ve beraberlik kulübe yansıtıldığı zaman giderilecektir. Bu konudaki çalışmalara tüm hemşerilerimin destek olmalarını bekliyorum” dedi.

Otopark sorunu ve maç yeri için görüşmeler sürüyor

Lüleburgazspor’dan alınan otopark konusuna da değinen Kılavuz “Otopark ile ilgili görüşmeler sürmektedir. Umarım yakın zamanda sonuçlanır. Lüleburgazspor’umuz maçlarını 8 Kasım Stadyumu’nda oynaması için de gerekli mercilerle görüşmeler yapacağız” dedi.

Başkan Açıkgöz de Başkan Kılavuz’un kendilerini kırmayıp sürekli desteklerini sürdürdüğünü ifade edip kendisine teşekkür etti. Açıkgöz “Sezon başından beri bizlere birçok kolaylık sağlayan ve sürekli bizlere destek veren Başkan Ahmet Zeki Kılavuz’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek