KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 17 Ekim 2014, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 2950 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesilen atı kimler yedi?

Lüleburgaz kent merkezi Yeni Sanayi sitesi çıkışı Evrensekiz yolu üzerinde çöplük alana çevrilen yol boyunda kesilen bir atın kalıntıları görenleri hayrete düşürdü.
Kesilen atı kimler yedi?

16 Ekim Perşembe günü objektiflerimize yansıyan kareler şok etkisi yaratırken, yol kenarına atılmış at başı, kaburgalar ve poşetler içinde  işkembeler dikkat çekti.

Çevreye yayılan pis kokular “ At eti mi tületiyoruz?” sorusunu akıllara getirdi.

Kimin, ne şekilde,  nasıl kestiği belli olmayan atın etleri sıyrıldıktan sonra kalan artıklarının, yol boyuna poşetlenmiş şekilde atıldığı gözlenirken asıl bu atın etinin kimlere ne şekilde satılıp yedirildiği akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Bilindiği gibi Lüleburgaz’da 2010 yılında da arka arkaya  3 kez Lüleburgaz Deresi’nde kesilmiş at kemikleri ve kafası bulunmuştu.

Önceki yıllarda da benzer olaylarla gündeme gelen kaçak at kesimini kimlerin ne şekilde yaptığı ise muamma olmayı sürdürürken kaçak kesimlere neden engel olunamadığı denetimlerin yetersiz yapılıp yapılmadığı sorusunu akıllara getirdi.

 Atı kim veya kimlerin kesip artıklarını yol boyuna attığı merak konusu olurken asıl bu kesilen atın etinin kimlere ne şekilde satılıp yedirildiği düşündürdü.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek