Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Ekim 2014, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 1900 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Var, sponsor var

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı ve Gafuroğlu Tic. Paz. San. LTD. ŞTİ.’nin sahibi Kenan Var, Lüleburgazspor’a forma sponsoru oldu.
Başkan Var, sponsor var

Lüleburgazspor Başkanı Metin Açıkgöz, Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz ve Borsa Başkanı Kenan Var dün gerçekleştirilen anlaşma ile sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.

Lüleburgazspor Kulübü olarak maddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten Karakuz “Geçirdiğimiz sıkıntılı günlerde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve destek olan başkan Kenan Var’a yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Kendisi 2014-2015 sezonunda da Lüleburgazspor’u yalnız bırakmadı ve Gafuroğlu Şirketi adına forma sponsorumuz oldu” dedi.

Forma sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından Kulüp Başkanı Açıkgöz de Başkan Var’a teşekkür etti. Tüm işadamlarına bu davranışın örnek teşkil etmesini diledi.

Gerçek bir Lüleburgazspor sevdalısı olduğunu söyleyen Başkan Var “Lüleburgazspor’umuza sahip çıkıp destek olmanın hepimizin görevi olduğunu düşünüyor tüm esnaf ve işadamlarımızı Lüleburgazspor’a destek olmaya çağırıyorum. Bu takım hepimizin. Takımımızı hak ettiği yerlere çıkartmak için gelin el birliği yapalım” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek