Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Ekim 2014, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 1359 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hilal Dokuzcan Ahmetbey’e gelecek

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
Hilal Dokuzcan Ahmetbey’e gelecek

Toplantıya katılan Kadın Kolları MYK Üyesi Gülüy Tülüş,  CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın 29 Ekim’de Ahmetbey’e geleceğini söyledi.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ta “CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın Ahmetbey Kültür Merkezi içinde atıl bulunan yere açılan Kadın Dayanışma Merkezi’nin açılışını yapacağını söyledi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.

Saat 12.30’da başlayan toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı   Fahrünissa Demirel yönetti.

Toplantıya CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Gülay Tülüş, CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeleri Gürcan Kırım,  Yeşim Girgin, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Evreksekiz Belde Başkanı  Abdurrahim Akyıldız ile birlikte partililer katıldı.

Toplantı da söz alan CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Kırım, meralarla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kırım; meraların çiftçilerin elinden alınması için  Hedef Alyans Sahibi Ethem Sancak’ın, Mehdi Eker’e baskı yaptığı yasa çıkınca da tarım bakanına aşık olduğunu söylediğini belirtti.

Gürcan Kırım kendisine yönetilen sorular üzerine kendilerinin Alpullu Şeker Fabrikası’nın satılmaması için önerge verdiklerini İl Genel Meclis Üyesi Başkanı olan CHP’li Cavit Çağlayan’ın bu önergeyi istemeden değerlendirmeye aldığını söyledi.

Gürcan Kırım’ın ardından söz alan Gülay Tülüş, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın Cumhuriyet’in 91. Kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim’de Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi’ne geleceğini ve burada belediye tarafından faaliyete alınan Kadın Dayanışma Merkezi’nin açılışını yapacağını söyledi.

Gülay Tülüş’ün ardından söz alan Ahmetbey  Belediye Başkanı  Mustafa Altıntaş’ta yaptığı konuşmada; “Göreve başladığımdan itibaren ekimle birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdim. Bu çalışmalardan biri de Ahmetbey Kültür Merkezi’nin içerisinde yer alan atıl durumda ki bir bölümü Kadın Dayanışma Merkezi’ne çevirmek oldu. Kadın Dayanışma Merkezi’nin alt katı spor salonu, üst katı ise kafeterya oldu. 29 Ekim’de açılışı olacak. Bunun yanında Ahmetbey Belediyesi’nin 60. Yıl dönümü kutlama etkinliklerini gerçekleştireceğiz” dedi.

Mustafa Altıntaş’ın konuşmasının ardından Düğüncübaşı Köyü’nden partili Mümin Putuş söz aldı.

Mümin Putuş yaptığı konuşmada; “Benim köyümü yağmurlarda su basıyor.  Evlerimize su giriyor. Ama ne Lüleburgaz Belediyesi ne de İl Genel Meclis Üyeleri’nden bir fayda yok. Bir greyder gönderen yok” dedi.

Mümin Putuş’un konuşmasından sonra söz alan Yeşim Girgin, “Düğünbaşı Muhtarlığının greyder talebi yok” dedi.

Mümin Putuş’un ardından söz alan Hakan Dedeoğlu, yaptığı konuşmada ; “Muratlı’da Atatürk Büstü’ne saldırı oluyor, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan ADD Lüleburgaz Şubesi’nden bir tepki açıklaması yok. Yağlı Tohumlarda seçimler yapılacak, CHP’li birlik üyeleri AKP’lilerin dizinin dibinden ayrılmıyor kendi koltukları uğruna güve boyun eğiyor.  6 Ekim 1990 da  hayatını kaybeden Bahriye Üçok partim de anılmıyor. Her gün partimiz daha geriye gidiyor” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’de yaptığı konuşmada 19 Ekim 2014 tarihinde CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda “İl Danışma Kurulu Toplantısı” yapılacağını söyledi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek