Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 02 Ekim 2014, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 1822 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Meslek Lisesi Müdürü uğurlandı

İlçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Memik Hilmi İkibudak, Okul Müdürlüğü görevinden ayrıldı.
Meslek Lisesi Müdürü uğurlandı

Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Makina Teknolojisi Öğretmeni olarak atanan Okul Müdürü  M.Hilmi İkibudak,  02 Eylül 2010 tarihinde Pınarhisar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğünden  Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü olarak rotasyonla atanmıştı.

Okul Müdürü M.Hilmi İkibudak'a Okul-Aile birliği   yönetimi tarafından plaket ve  hediye verilerek uğurlandı. Okul-Aile Birliği ve öğretmenlerle hatıra  fotoğrafı çektiren İkibudak,okuldan görevini yapmanın huzuru içinde ayrıldığını söyledi.

İkibudak görev yaptığı süre içinde 2011-2012 yıllarında 15 ay süreli AB_Sınır Ötesi İşbirliği Projesi yürütmüş, bu projeyle Endüstri Meslek lisesine  CNC Atelyesi,Simülasyon Laboratuarı,Otomasyon Laboratuarı,Elektrik Makinaları laboratuarı kazandırılmasına hizmet etmişti. 2013 yılında okulda " TÜBİTAK Bilim Şenliği" organize ederek öğrencilerin yaptığı 24 ayrı projeyi kamuoyuna sunmuş, okulun çevreye tanıtımını sağlamıştı. 2012 yılında okulun  UMEM(Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi)Projesine katılmasına katkı sağlayarak  işsizlerin meslek ve iş edinmesine yönelik Meslek Edindirme  Kursları  açmış, Okul-Sanayi işbirliğini güçlendirmişti. UMEM Projesi halen devam etmekte olup ilçemizdeki nitelikli işgücüne katkı sunmaya devam etmektedir. Bu dönemde okulun  sportif ve sosyal aktivitelerinin artarak sürmesine katkı sağlayan ve başarılı çalışmalarda bulunan okul müdürü  "10 Haziran 2014 tarihli 29026 Sayılı resmi gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Eğitim kurumları yöneticilerinin Görevlendirilmelerine İlişkin yönetmelik" gereğince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı  değerlendirmede  yeterli puan verilmediği için  Yöneticilik görevi sona ermişti.

Bundan sonra  öğretmen  olarak görev yapacak Müdürümüze yeni görev yerinde   yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Gökhan KAN

             

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek