Ovacık Köyünde Yaprak Leyleğe Yuva
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleşti
EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!
Kırklareli Belediye Meclisi gelecek hibelere hayır dedi
Bu haber 01 Ekim 2014, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 859 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Vali göreve başladı

Resmi Gazete’de yayımlanan 15.09.2014 tarih ve 2014/6780 sayılı
Yeni Vali göreve başladı

Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Valiler Kararnamesiyle, Kırklareli Valiliği görevine atanan  Esengül Civelek, 29 Eylül 2014 Pazartesi günü yeni görev yeri olan Kırklareli’ne gelerek görevine başladı.

 

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Valilik Personeli tarafından Valilik Binası önünde karşılanan Vali Civelek, karşılama mangasını selamlayarak, Valilik Makamına geçti.

 

Vali Civelek Valilik makamında göreve başlama yazısını imzaladıktan sonra “Hayırlı olsun” a gelen misafirlerini Makamında ağırladı.

 

Vali Civelek, Kırklareli’nde göreve başlamasının ilk dakikalarında basın mensupları ile görüşerek, Kırklareli Valiliği görevindeki ilk duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı;

 

“Değerli basın mensupları; tarihi, kültürel değerlere, doğal güzelliklere sahip, Kırklareli Valiliğine atandığım için memnuniyet duyuyorum, mutluyum, onurluyum, gururluyum. 

Kırklareli’nin sosyoekonomik, kültürel gelişimini arttırmak, vatandaşlarımızın huzuru güvenliği ve mutluluğunu sağlamak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek üzere ilgili tüm kamu kuruluşları, yerel yönetimler, üniversitemiz, meslek örgütleri, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ile birlikte iş birliği, gönül birliği, el birliği içerisinde, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Kırklareli’ne hizmette gönül kapılarımızda, makam kapılarımızda sonuna kadar vatandaşlarımıza açıktır. İlgileriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

 

Vali  Civelek’i karşılamada, Vali Vekili Günay Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Vali Yardımcıları,  İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Valilik Personeli ve vatandaşlar bulundu.

Haber Merkezi

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek