Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 01 Ekim 2014, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 4406 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz tarihe büyük bir adım atıyor

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan’dan alınan bilgi kapsamında, 08 Eylül 2014 tarihinde yapılan Meclis Toplantısında alınan karar dâhilinde Lüleburgaz, Tarihi Kentler Birliği’ne başvuruyor.
Lüleburgaz tarihe büyük bir adım atıyor

Tarihi Kentler Birliği, Avrupa Birliği Aday Üyesi olan Türkiye’nin de kurucusu olduğu, Avrupa Konseyi’nin 25. yılı kapsamında oluşturduğu Avrupa Tarihi Kentler Birliği’nde, Türkiye’nin de temsilini güçlü ve etkin bir şekilde sağlamak üzere, tarihi kentlerin bir araya getirilmesi ve bu kentler arasında kentsel, kültürel ve doğal mirasın Bir Ortak Miras anlayışıyla korunması ve yaşatılması için kurulmuştur.

 

Lüleburgaz’da Belediye Meclis Toplantısında alınan karar doğrultusunda, Avrupa Tarihi Kentler Birliğine başvuracak.

 

Gelecek Belediye Meclis Toplantısı, 1 Ekim Çarşamba (bugün) saat 19.00’da Lüleburgaz Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak.

 

Hasan GÜNER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek