Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Eylül 2014, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1104 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rezekne Belediye Başkanı Halebak’ı ziyaret etti

Letonya Rezekne Belediye Başkanı Aleksandrs Bartasevic, beraberindeki heyetle birlikte 29 Eylül Pazartesi sabahı Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı makamında ziyaret etti.
Rezekne Belediye Başkanı Halebak’ı ziyaret etti

Konuk belediye Başkanına ziyareti sırasında Başkan Yardımcıları Igor Sergejevs ile Aleksandrs Irisins, Dış İlişkiler Departmanı Müdürü Natalja Jupatova ve Kültür ve Turizm Departmanı Müdürü Maija Breke eşlik ederken Başkan Halebak ile birlikte Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ile Rasim Aslan ve Prof. Kenan Mortan misafir ekibi karşıladılar.

Rezekne Belediye Başkanı Bartasevic, Pazar günü geldikleri Lüleburgaz’ı çok beğendiklerini belirterek kendilerine yapılan bu candan ve sıcak karşılama için teşekkür etti.

Lüleburgaz Belediyesi, 11-13 Temmuz 2014 tarihlerinde Letonya’nın Rezekne kentinde gerçekleştirilen uluslararası “Gosti” etnik festivaline katılmış ve her iki ülke arasında kültürel işbirliği alışverişi yapılması planlanmıştı. Bu işbirliği kapsamında Lüleburgaz’a gelen misafir ekip önce Belediye Başkanı Halebak’ı makamında ziyaret etti. Konuk ekip daha sonra “İzleme-Değerlendirme” ziyareti kapsamında Başkan Halebak, Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ve Rasim Aslan nezaretinde Belediye Binasındaki Heykel Sempozyum Alanını gezdiler. Ardından Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi ve Atıksu Arıtma Tesisi’ni gezip incelemelerde bulundular. Öğleden sonra ise sırası ile Lüleburgaz Lisesi, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Sokollu Camii, Külliye ve tarihi Sokollu Hamamı, Lüleburgaz İşadamları Derneği, Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi ile Ekin Atölyesini gezip incelemelerde bulundular. Konuk ekibin yaptıkları ziyaretler sonrasında 30 Eylül Salı sabahı Lüleburgaz’dan ayrılacakları belirtildi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek