Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 29 Eylül 2014, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 3089 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pasta Cafe Lüleburgaz halkının hizmetinde

Pasta Cafe 26 Eylül Cuma günü, İnönü mahallesi, İstanbul caddesi 64/1A saat 15.00’te yapılan açılışla Lüleburgaz halkının hizmetine girdi.
Pasta Cafe Lüleburgaz halkının hizmetinde

Açılış, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Türkiye Lokantacılar Pastacılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, Lüleburgaz Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Fahri Özkan ve bir çok seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak, açılış esnasında yaptığı konuşmada; “Görevim dolayısıyla kızımın hiçbir özel gününde yanında olamadım. Neredeyse bugünde olmayacaktım. Kendilerine işletmecilik hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

Açılış kurdelesini, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, eşi Gülhan Halebak, kızı ve kafenin işletmecisi olan Sıla Halebak Yavuz, Sıla Halebak Yavuz’un eşi ve yine kendi gibi kafenin işletmecisi Yuşa Yavuz beraber kestiler.

 

Kafenin sahibi ve işletmecisi Sıla Halebak Yavuz işletmenin işleyişi ve hedefleri hakkındaki sorulara, “ Her şeyden önce uzun vadeli olmasını düşündüğümüz ve birçok açıdan değişik konseptte bir işletme kurduk.” diye cevap verdi.

 

Modernliğin, farklılığın, huzur verici renklerin ve dekorasyonun dikkat çektiği kafe Lüleburgaz halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

 

Açılış günü kafenin bulunduğu apartmanda cenaze olması sebebiyle müzik tercih edilmemesi  basın ve davetlilerin takdirini topladı.

 

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek