Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Eylül 2014, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 939 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Merkez’de esrar yakalandı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İl merkezinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında bir kişinin üzerinde 215 gram kubar esrar maddesi yakalandı.
Kırklareli Merkez’de esrar yakalandı

Konuyla ilgili olarak Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi.

“19 Eylül 2014 günü önceden Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapılan ve görevlilerimizce bilinen M.E. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada; Elindeki poşet içerisinde çarşaf olarak tabir edilen sigaralık sarmaya yarayan kağıt ve daha sonradan yapılan hassas terazi tartımında alüminyum folyo ve gazete kağıtlarına sarılı daralı ağırlığı 215 gram gelen Esrar Maddesi görülmüş, Uyuşturucu Kubar Esrar Maddesi görevlilerimizce muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli şahıs gerekli yasal işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edilmiştir. Kırklareli Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlulara yönelik mücadelemiz devam etmektedir.” Denildi.

 

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek