Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Eylül 2014, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 2056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trafik çilesi büyüyor

Lüleburgaz Belediyesi Kent Çekirdeği Projesi kapsamında İstanbul Caddesi ve Fatih Caddesi’nin bir bölümünün trafiğe kapatılıp yayalaştırılmasıyla çileye dönen trafik Lüleburgazlıları canından bezdirdi.
Trafik çilesi büyüyor

Alternatif yollar planlanmadan başlatılan yayalaştırma ile trafiğin çileye döndüğünü belirten Lüleburgazlılar “Emrullah Efendi Caddesi üzerinde sağlı sollu park etmiş araçlar da yayalaştırmaya eklenince trafik iyice karmaşa döndü. İnanın Halk Eğitim merkezi önünden Otogara gidiş yarım saati geçiyor. Hadi hepsini geçtik, sıkışan trafikte kalan bir ambulansta hasta bir yakınınız olduğunu, yangına giden bir itfaiyeyi düşünün.  Daha sonra da projeyi düşünün. Bu sorunun bir an evvel çözülmesi gerekmektedir. Aksi takdirde çok yakın zamanda yine Lüleburgaz halkından birilerinin canı yanacak ve herşey için çok geç olacaktır.

Bizler gibi sade vatandaşların gördüklerini yetkililer nasıl görmüyor, anlam veremiyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek