Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Eylül 2014, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1120 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Üniversitesi’nde öğretim teknolojileri sempozyumu

Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 8. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, Edirne’de başladı.
Trakya Üniversitesi’nde öğretim teknolojileri sempozyumu

Balkan Kongre Merkezi’nde, 18-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 8. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu bugün başladı.

Sempozyum öncesi basın mensuplarının konu ile ilgili sorularını yanıtlayan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, geçtiğimiz hafta 36 üniversitenin katılımıyla Balkan Üniversiteler Birliği’ni kurduklarını hatırlatarak, "Trakya Üniversitesi olarak Edirne’de kültürel ve bilim ortamında artış ön görüyoruz. Eğitim fakültemize çok teşekkür ediyorum. Bu yıla 3 büyük kongre ile hızlı bir başlangıç yapıyorlar. İlk kongremiz, 8. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’dur. Bu kongredeki amacımız, bilgisayarın eğitimde kullanılmasıdır. Bu kapsamda bilgiye erişim ve bilgi içerikli konularda ulusal ve uluslararası bildiriler sunulacak, tartışmalar yapılacak. Günümüzde bilgi erişimi çok kolaylaştı. Ancak bilgiye olan iştahın azaldığını gözlemliyoruz. Bu anlamda bilgiye olan iştahı, sevgiyi artırmak istiyoruz" dedi.

 

İHA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek