KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 19 Eylül 2014, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "2015 DP'nin miladı olacak"

- Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz, 2015 yılının Demokrat Parti'nin miladı olacağını söyledi.
 DP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz:

DP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde DP İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. DP Lüleburgaz İlçe Başkanı Orhan Akyıldız, yönetim kurulu ve parti üyeleri ile bir araya gelen Yavuz, 2015'te yapılacak olan genel seçimler öncesinde açıklamalarda bulundu. 


 

2015'in DP'nin miladı olacağını savunan Yavuz,"2015 seçimleri öncesi eksiklikleri giderme adına Türkiye’yi karış karış dolaşıyoruz. 2015 seçimlerine önemli hazırlıklar yaparak gireceğiz. Bu seçim bizim miladımız olacak. Tüm gücümüzle halkımız için çalışacağız. Ülkeyi ne PKK’ya ne de başka güçlere asla böldürmeyeceğiz. Geçtiğimiz seçimlerde seçim barajın altında kaldık. Bu seçimlerde çok çalışıp, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet yönetimine, ilkelerine devam edeceğiz" dedi. İHA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek