Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Eylül 2014, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 943 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Setboyu’nda kazaya davetiye

Hürfikir Gazetesi olarak “Setboyu tehlike saçıyor” başlığıyla verdiğimiz haberde yetkilileri uyarmıştık.
Setboyu’nda kazaya davetiye

28 Ağustos Perşembe günkü gazetemizde “Lüleburgaz Dere Mahallesi Setboyu’nda sokak lambaları olmaması ve yeterli trafik işareti bulunamaması nedeniyle kazalara davetiye çıkarılıyor” demiştik.

 

Pazar gecesi Setboyu’nda meydana gelen olayda aynı aileden 1 kişi öldü 3 kişide yaralandı. Vatandaşlar Setboyu yolunda gerekli önlemlerin alınmaması durumunda “burada daha çok kaza” olur diyor.

Lüleburgaz Setboyu sokakta yeterli sokak lambası ve trafik işaretinin konmaması vatandaş ve şoförlerden büyük tepki alıyor.

Setboyu yolunun zaten tehlikeli bir yer olduğunu belirten vatandaşlar, “Buradan gece yürüyerek yada bisikletle geçmek bile ayrı bir dert. Sokak lambaları yanmadığından buradan korka korka geçiyoruz” diye konuşuyor.

 

Şoförler ise, “Burada sokak lambalarının yanmaması ve trafik işaretlerinin yeterli olamaması tehlike yaratıyor. Buraya biran önce önlem alınması gerekiyor. Önlem alınmasa daha çok can gider” dediler.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek