Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Eylül 2014, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 1404 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turgutbey Caddesi’nde yine kaza

Lüleburgaz Cumhuriyet Mahallesi Turgutbey Caddesi üzerinde Pazartesi akşamı tır ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Turgutbey Caddesi’nde son haftalarda motosiklet kazaları artış gösteriyor.
Turgutbey Caddesi’nde yine kaza

Alınan bilgiye göre, G.Ü. idaresindeki 39 TE 716 plakalı tır, Cumhuriyet e Mahallesi'nde  M.K.’nin kullandığı 39 TK 997 plakalı motosikletle çarpıştı. 

Kazada motosiklet sürücüsü M.K. ve yanındaki H.U. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Lüleburgaz Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Lüleburgaz’da Turgutbey Caddesi’nde bu kazayla birlikte son iki haftada 4. motosiklet kazası meydana geldi. Kazalarda tek sevindirici taraf ölen olmaması oldu. Turgutbey Caddesi geniş ve trafik yoğunluğunun en az olmasına rağmen dikkatsiz sürücüler yüzünden kazalar oluyor. Vatandaşlar burada daha fazla trafik kontrolleri yapılmasını istiyorlar.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek