Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 16 Eylül 2014, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 2242 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlköğretim Haftası törenle kutlandı

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı 15 Eylül Pazartesi günü Lüleburgaz General Ferhat Akat İlkokulu’nda gerçekleştirilen “İlköğretim Haftası” açılış töreni ile resmen başladı.
İlköğretim Haftası törenle kutlandı

Törene Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Emin Halebak, Garnizon Komutan Vekili Tankçı Albay Sait Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Okul Müdür Vekili Orhan Ergül yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci velilere kutlu olmasını diledi. Okula yeni başlayan öğrencilere hoş geldin diyen Ergül, velilere de öğrencilerinin durumları ile yakından ilgilenmelerini öğütledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin de eğitimin önemini vurguladığı konuşmasında işini ve öğrencisini seven öğretmenlerin vereceği eğitim ve öğretim ile ülkenin ileriye gideceğini söyledi. Çetin “Bizlerin amacı bilgi vermekten çok bilgiyi bulabilecek gençler yetişmesini sağlayıp ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesinde yerini almasını sağlamaktır. Lüleburgaz’da 22 bin 344 öğrencimiz 1244 öğretmenimiz gözetiminde bugün ders başı yapmıştır. Bir ülkenin gelişmişliği eğitim ve öğretim seviyesi ile ölçülür” diyerek tüm öğretmen veli ve öğrencilere 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından okul öğrencilerinden 4-A sınıfı öğrencisi Pelin Aksoy bir şiir okudu. 3-A Sınıfı öğrencilerinin okudukları şiirin ardından 3-B Sınıfı öğrencisi İnci Güneş “Yeni Ders Yılı” isimli şiiri okudu. 3-C sınıfından Büşra Uçak’ın okuduğu şiirin ardından 4. Sınıf öğrencileri okula yeni başlayana binici sınıf öğrencilerine çiçek armağan edip “Okula hoş geldiniz” dediler.

Halk oyunları gösterileri devam eden tören ikram yapılması ile sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek