Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 15 Eylül 2014, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Çevre ve Enerji Semineri düzenlenecek

Çevre ve doğa dostu Sahir Uçar’ın girişimleri ve gazetemizin destekleriyle düzenlenecek olan “Enerjide Çözüm” konulu seminer, 27 Eylül Cumartesi günü saat 14:00’te Lüleburgaz İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Lüleburgaz’da Çevre ve Enerji Semineri düzenlenecek

Enerjinin etkin kullanımı %100 Yenilenebilir Enerji ve Biyoenerji konularının ele alınacağı seminere konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Başkanı Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği Türkiye Başkanı Türkiye Çevre Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar katılacak.

Günümüzün en önemli olgularından biri haline gelen yenilenebilir enerji hakkında önemli bilgilerin sunulacağı önemli seminere tüm Lüleburgaz halkı ve çevre dostları katılabilecek.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek