Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Eylül 2014, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1208 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahanesi kabahatinden büyük

Gazetemizin 10 Eylül 2014 Çarşamba günü yayınlanan sayısında yer alan “İmam Hatip Ortaokulu’nda ki sıkıntı büyük” haberimizin ardından Gazetemize İmam Hatip Ortaokulu adına bir açıklama yapıldı.
Bahanesi kabahatinden büyük

Okul Müdürü’nün telefonla arayıp yaptığı açıklamada ise haberde konu olan olayların okulda hiç yaşanmadığı öne sürüldü.

Haber Yapmak için Okul Yönetimi’nden neden izin almadığımız yönünde de hesap soran Okul Müdürü’nün bu açıklaması bize “Bahanesi kabahatinden büyük” dedirtti.

Açıklamada Okul Yönetimi bizlere nasıl haber yapmamız gerektiğini de söylemeyi ihmal etmedi.

İşte  İmam Okul Ortaokulu Yönetimi’nin Bahanesi  Kabahatinden Büyük” dedirten  iletişim fakültelerine “Basına müdahale nasıl yapılır ?” derslerinde bile okutulacak açıklaması;

10 Eylül 2014 Çarşamba günü Muhabiriniz Gökhan Kan, Okul yönetiminden habersiz yaptığı  “İmam Hatip Ortaokulu’nda Sıkıntı Büyüdü”  başlıklı haberde maksadını aşan ifadeler kullanılarak okulumuzun imajına zarar verilmiştir.  Haberde geçen “Bahçe duvarları olmayan, bahçede yenilmiş içilmiş yiyeceklerin çöpleri öylece duruyordu” ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Okulumuzun bahçe duvarları  mevcut olup  arka duvar hariç demir parmaklıklarla çevrilidir.  Haberinizde yer alan “Güvenlik kamerasının olmaması”   dışındaki ifadeler abartılı ve gerçeği yansıtmamaktadır.

Okul bahçemiz düzenli olarak temizlenmekte olup, herhangi bir yerinde çöp bulunmamaktadır. Güvenlik kamera ihtiyacımız da ivedilikle karşılanacaktır.  Okulumuz yoğun bir çaba ve gayretten sonra eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir.  Okulumuzun iç mekanlarını da görüp daha güzel haberler yapmanızı öneririz.  Özet olarak haberinizde geçen gerçek dışı, abartılı, maksadını aşan ifadelerin düzeltilmesini talep ediyoruz

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek