Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 10 Eylül 2014, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1002 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP 91 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 91. Yıldönümü dün Lüleburgaz’da Hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile kutlandı.
CHP 91 yaşında

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ile Rasim Arslan, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer ve partililerin katılımı ile sabah saat 11:00’de önce Atatürk Anıtı’na gelindi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Güncer parti çelengini Atatürk Anıtı’na sundu.

Daha sonra bir konuşma yapan Güncer, “ 1923 yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP’nin kurulduğu günden bugüne ülke menfaatleri için çalışan bir parti olduğunu bundan böyle de Cumhuriyetin bekçisi olmaya devam edeceğini belirtti.

Güncer “CHP’nin 91. Kuruluş yıldönümünü bugün gururla kutluyoruz. CHP’li olmak her zaman bir ayrıcalıktır. Bizim en büyük gururumuz da CHP gibi bir partiye mensup olmaktır. CHP, kurucusu ve ilk Genel Başkanı Atatürk’ün önderliğinde ulusal bağımsızlığı kazanan ve Ulusal Birliği sağlayan Partidir.

Ne mutludur ki eğitim gibi, ne mutludur ki; hukuk ve yaşam gibi toplumsal alanlardaki reformlarla çağdaş Türkiye’yi biçimlendiren bir partinin mensuplarıyız. Partimiz bize Cumhuriyetin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten verilmiş en büyük miras en büyük hediyedir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden başka hiçbir siyasi hareket yoktur ki özünü bir kurtuluş, bir vatan savunması mücadelesinden alsın. Vatanı kurtarsın, Kurtuluş Savaşı yapsın ve bir Cumhuriyet kursun, ardından bir siyasi oluşumla bunu tamamlasın.

Ülkemizin en köklü partisi olma, Devlet kurma gibi sahip olduğu ayrıcalıklı tarihsel mirasıyla, geleneğini ve temellerini en iyi şekilde temsil eden; sosyal demokrasinin evrensel değerleri olan “eşitlik, özgürlük, emeğin üstünlüğü ile demokratikleşme” kavramlarını içinde bulunduran partimin; yegâne hedefi olan, demokrasisi tam bağımsız, erkler ayrılığının tam olduğu bir ülke için çalışmaya devam edeceğiz.

Siyasette aklın, ahlakın, erdemin ve dürüstlüğün egemen olduğu, kişisel ihtiraslardan ziyade ülkeye hizmet etmenin ön planda tutulduğu bir il, ilçe ve ülke siyaseti temennisi ile geçtiğimiz hafta sonu yapılan birlik ve kardeşlik kurultayından güçlenerek çıkan partimizin 91. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek