Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 09 Eylül 2014, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 727 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelspor"dan 2. beraberlik

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kırklarelispor ikinci hafta kendi sahasında karşılaştığı Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Kırklarelspor

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda Pazar günü Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kırklarelispor ile Nazilli Belediyespor karşı karşıya geldi. Maç başlamadan önce başlayan yağmur maç bitimine kadar sürdü. Yağan yağmur ve sahanın zeminin aşırı kaygan olması nedeniyle futbolcular sahada iyi performans sergileyemedi. Her iki takımda maçı kontrollü bir şekilde götürmeye çalıştı. Maçın ilk yarısında etkili olan Nazilli Belediyespor, Halil’le 30. dakikada golü buldu. Golden sonra biraz ataklarını hızlandıran Kırklarelispor 42. dakikada Lokman’la golü buldu. Bu golle maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Yağmurun yağması ve zemin daha da kaygan hale gelmesinden dolayı maçın ikinci yarısında her iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Maçta ufak tefek ataklar olsa da maç 1-1 berabere bitti.

 

Yılmaz ORUÇ 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek