Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 05 Eylül 2014, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 1522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti yönetimi kurulu belirlendi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından Çarşamba günü yapılan toplantıda AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu belirlendi.
AK Parti yönetimi kurulu belirlendi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan AK Parti Lüleburgaz İlçe yönetim üyeleri içinden yönetim kurulunu seçtiklerini söyledi.

Güçlü ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturmaya çalıştıklarını belirten İleri, “AK Parti olarak partimizi Lüleburgaz’da hakkettiği yere çıkması çok çalışacağız” dedi.

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu dağılımı:
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Erkan Çalışkan, Teşkilat Başkanı: Saim Serdal, Seçim İşleri Başkanı: Zülkar Sert, Tanıtım ve Medya Başkanı: Nurullah Polat, Dış İlişkiler Başkanı: İbrahim Guneş, Sosyal İşler Başkanı: Bülent Çirin, Yerel Yönetimler Başkanı: Mehmet Bayraktar, Ekonomi İşleri Başkanı: Mehdi Erginuğuzlu, Halkla ilişkiler Başkanı: Markela Niş, İdari ve Mali İşler Başkanı: Gülden Erbayraktar, Ar-Ge Başkanı: Kerem Karakaya, İlçe Sekreteri: Mustafa Lüleci.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek