Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Eylül 2014, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 744 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zehir tacirlerine darbe

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şubesi, zehir tacirlerine darbe vurdu.
Zehir tacirlerine darbe

Konuyla ilgili olarak Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

“İlimiz Merkezine bağlı bulunun Kayalı Köyünde alınan bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince vakit kaybetmeksizin konu ile ilgili harekete geçilerek gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Konu ile ilgili Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden 28/08/2014 tarihinde saat: 20.00 sıralarında Kayalı Köyü sınırları içerisinde bulunan koyun kışlasında yapılan arama sonucunda; toplam daralı ağırlığı 513.70 gr gelen uyuşturucu madde, tohumları ve bir adet dikili halde bulunan kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. (Ö.Ö), (Ş.I) isimli şahıslar olay yerinde yakalanmış, yakalanan şüpheli  (Ö.Ö) adli makamlarca tutuklanmıştır. Kırklareli Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlulara yönelik mücadelemiz devam etmektedir.”

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek