Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Eylül 2014, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 996 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Veteran Futbolcular Makedonya yolcusu

3 Eylül – 7 Eylül 2014 Tarihleri arasında Ohri- Makedonya’ da Büyük İskender ve M. Kemal Atatürk adına Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Tavskovski’nin katkılarıyla düzenlenen “Uluslararası Master Futbol Turnuvası” na katılacak Lüleburgaz Veteran Futbol kulübü hazırlıklarını tamamladı.
Veteran Futbolcular Makedonya yolcusu

      Makedonya Cumhuriyeti Ticaret Ataşesi Alev Süleyman’ın davetini değerlendiren Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan  “Bu turnuvanın, aynı zamanda,  kültürel-ekonomik temasları-işbirliklerini sağlaması da  arzu edildiğinden,  katılımcı veteran futbol kulüplerinin bulunduğu kentlerin yerel yöneticileri de davet edilmiştir.  Ekonomi, eğitim, kültür alanlarında birlikte yapılabilecek  çalışmaları değerlendirmek için iyi bir imkan da sunacağını düşündüğümüz bu turnuva için  Lüleburgaz’ı temsil edecek Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü  Derneği takımıyla birlikte Belediye Başkanımız  ve belediye meclis  üyelerimizle  turnuvaya katılacağız” dedi. 

    Uluslararası Master Futbol Turnuvası” na    Türkiye’den   Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü, Uzunköprü Veteranlar, Çanakkale Masterler, Sarıyer Şöhretler, Adıyaman Spor-Der,Diyarbakır Masterler, Karaman Master/Konya, Denizli Masterler, Edremit Masterler, Salihli 5 Eylül, Antalya Sportif  Faaliyetler Der, İzmir Çamdibi Masterler,  Karşıyaka Alaybey Masterler, Balçova Masterler S.K, Teke ve Göller Bölgesi Masterler,  Makedonya ve Bosna Hersek Masterler  takımları katılacak.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek