Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 01 Eylül 2014, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 899 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mehterandan yine büyüledi

Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı, tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yılı kutlamaları kapsamında gösteri yapıldı.
Mehterandan yine büyüledi

Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı da bir gösteri sundu.

Lüleburgaz’da tüm toplumsal olaylarda yer alan Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı gösteriyle herkesi büyüledi.

Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanı Mustafa Gürler, mehteran takımı olarak katıldıkları her yere renk kattıklarını söyledi. Tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Gürler, bu tür toplumsal olaylarda her zaman yer almaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek