Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Ağustos 2014, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1051 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya Barış Günü kutlanacak

Lüleburgaz Demokrasi Platformu, 1 Eylül Dünya Barış Günü için yapılacak kutlamanın içeriğini konuşmak için Cuma günü toplantı yaptı.
Dünya Barış Günü kutlanacak

Lüleburgaz Demokrasi Platformu üyeleri Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi toplantı salonunda 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü görüşmek için toplandı.

 

Eğitim- Sen Lüleburgaz Temsilcisi Mehmet Sezgin, burada yaptığı konuşmada dünyada hüküm süren savaş havasına rağmen 1 Eylül Dünya Barış Günü’nün anlamına göre kutlanması gerektiğini söyledi. Sezgin, 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlamalarına tüm Lüleburgaz halkını davet etti.

 

Yapılan toplantı sonrası Pazartesi günü saat 17:30’da Kongre Meydan’ında 1 Eylül Dünya Barış Günü’nün kutlanmasına karar verildi. Kutlama kapsamında şiir okunacak ve şarkılar söylenecek ve ardından da basın açıklaması yapılacak. Ayrıca kutlama öncesi Kongre Meydanı’nda stant açarak broşür dağıtılması kararı alındı.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek