Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 28 Ağustos 2014, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 1042 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Polat “Sporu köylere yayacağız”

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nce Eskitaşlı köyünde 120 çocuğa, 4 antrenör eşliğinde spor eğitimi verilen eğitim veriliyor. Köylü çocukları eğitimde bu ilerleme kaydetti.
Polat “Sporu köylere yayacağız”

İlçe Spor Müdürü Soner Polat, "sporu köylere yayma" hedefiyle köylerde ilk kez başlatılan projeye imza attıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Avrupa'da spor eğitiminin köylerde başladığını belirten Polat, "Biz de Lüleburgaz'da böyle bir çalışma başlattık. Proje sayesinde Türkiye, Avrupa ve hatta Dünya Şampiyonlarının yetişeceğine inanıyoruz” dedi.

Proje kapsamında çocuklara, masa tenisi, judo, güreş ve atletizm branşlarında eğitim verdiklerini söyledi. Eskitaşlı Köyü’nü seçmelerinin nedenini de anlatan Polat “Eskitaşlı Köyü  eğitim ve öğretim başladığında 6 köyün çocuklarının taşımalı eğitimle geldikleri büyük bir köy. İnşallah buraya bir spor salonu yapılacak. Bunun da altyapı çalışması devam ediyor" dedi.

Polat “Köylerimizdeki çocuklarımız şehirlerdekiler gibi her türlü aktivite yapabilme imkânına sahip değiller. Bu yüzden projeyi köyde başlattık ve buradaki çocuklarımızı spora yöneltmek istedik. Çocuklarımızın gösterdikleri ilgiden memnunuz” dedi.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek