Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Ağustos 2014, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 1128 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Köy Muhtarları’ndan Kırklareli çıkarması

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, 27 Ağustos Çarşamba günü(bugün) Köy muhtarları ile birlikte Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde toplantıya katılacaklarını bildirdi.
Köy Muhtarları’ndan Kırklareli çıkarması

Köy Meraları için toplantı düzenleniyor

Başkan İşçioğlu Gıda Tarım Müdürlüğü’nde yapılacak toplantıda köy meraları hakkında muhtarlarla birlikte bilgi alış verişinde bulunulacağını ve ardından da Valilik makamına bir ziyaret gerçekleştireceklerini söyledi. İşçioğlu “Köy meralarının ihaleye çıkartılması ile birlikte köylerde ortaya çıkacak sıkıntıları görüşeceğiz.  Muhtarlarımız köyün ortak malı olan meraların yabancılara verildiği takdirde hayvancılığın bitme noktasına geleceğini ve büyük sıkıntılar doğacağını bu sebeple meraların ihaleye verilmesinden vazgeçilmesini isteyecekler” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek