Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 18 Haziran 2012, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Ulusal Lisans aldı

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Kırklarelispor’un da içinde bulunduğu 11 kulübe Ulusal Lisans verdi.
Kırklarelispor Ulusal Lisans aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yaptığı değerlendirmelerde ikinci aşamayı tamamladı. Spor Toto Süper Lig, Bank Asya 1.Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüpler için verilen ek süre içerisinde yapılan başvuruları, "Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterler" üzerinden denetleyen ve mali yapılarının uygunluğuna göre inceleyen TFF Kulüp Lisans Kurulu toplam 11 kulübe daha Ulusal Lisans verdi.

Böylece; Boluspor, Adanaspor A.Ş., Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İskenderun Demir Çelikspor, Turgutluspor, Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor, Kırklarelispor, Alanyaspor, Denizli Belediyespor ve Sarıyerspor kulüpleri Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek