KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 22 Ağustos 2014, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 1134 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TDP’den Huzurevi ziyareti

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, 21 Ağustos Perşembe günü Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
TDP’den Huzurevi ziyareti

Kurtuluş Mahallesi’nde hizmet veren Örnek Kıraathane sahibi Ali Araç’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen ziyarette Huzurevi sakini yaşlılara pasta kek ikramı yapılarak hal ve hatırları soruldu. Yaşlıların gönüllerini alan ziyaret renkli görüntüler ve hoş sohbetler ile beraber tekrarlanmak üzere sona erdi.

Ziyarete katık sağlayan Ali Araç “Yaşlılarımızı ziyaret edip gönüllerini almak hepimizin görevi olmalıdır. Unutmayalım ki hepimiz bir gün yaşlanacağız ve belki de yardıma muhtaç kalacağız. Yaşlılarına saygı göstermeyenler yarınlarına sahip çıkamazlar” diyerek herkesi yaşlılara saygı göstermeye çağırdı.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek