Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Ağustos 2014, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1134 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor sezona dolu dolu başlıyor

Lüleburgazspor Kulübü başkanı Metin Açıkgöz Avcılar Spor ile İstanbul’da Cumartesi günü saat 17.00’de hazırlık maçı yapacaklarını bildirdi.
Lüleburgazspor sezona dolu dolu başlıyor

6 Ağustos Çarşamba günüden beri antremanlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Açıkgöz,“Çalışmalarımız haftanın altı günü 8 Kasım Stadyumu ve istasyondaki sentetik sahada gerçekleşmektedir.Genç ve dinamik kadro esaslı takımımıza çevredeki genç arkadaşlarımızın takıma dahil olmaları ve takıma çabuk uyum sağlamaları bizleri mutlu etmektedir. Cumartesi günü bölgesel lig takımlarından Avcılar Spor ile İstanbul’da saat 17.00’da hazırlık karşılaşması yapacaktır.  Hazırlık karşılaşmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Takıma yeni katılan futbolcu kardeşlerimiz önümüzdeki haftada basına tanıtılıp toplu imza töreni gerçekleştirilecektir” dedi.

Gözde KOCAAY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek