Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 15 Ağustos 2014, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sarıgül’e beldelerde büyük ilgi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Evrensekiz Belediyesi ile Ahmetbey Belediyesi’ni ziyaret etti.
Sarıgül’e beldelerde büyük ilgi

Elektrik Mühendisi Onur Deniz Çakırel’in sahibi olduğu Ensan Elektrik Mühendis Enerji ve İnşaat  Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’nin açılışını için Lüleburgaz’a gelen Sarıgül burada açılışı yaptıktan sonra Evrenseki ve Ahmetbey beldelerini ziyaret etti.

 

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant ve Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş'ı ziyaret eden Sarıgül, burada esnaf ve vatandaşı da ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Sarıgül, “Ben belediye başkanlarımızı seçildikleri için tebrik ediyorum. Daha önce bu beldelerde görev yapmış belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarımızdan şu ricam var. Sabah saat 6:00’da kalkmaları ve esnafımızı ve vatandaşımızı ziyaret etmelerini istiyorum. Çok çalışmamız lazım. Esnaf ve vatandaşımızın yanında olamıyorsak ne yaparsak yapalım bir önemi yok. Onun için Esnaf ve vatandaşımızın hep yanında olun” dedi.

 

Program dahilinde Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant ve Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Sarıgül’e teşekkür plaketi verdiler.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek