Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 14 Ağustos 2014, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 2159 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sarıgül’den coşkulu açılış

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül, Lüleburgaz’a gelerek Elektrik Mühendisi Onur Deniz Çakırel’in sahibi olduğu Ensan Elektrik Mühendis Enerji ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’nin açılışını yaptı.
Sarıgül’den coşkulu açılış

Resmi bir ziyaret olmamasına rağmen CHP’li  Kırklareli Belediye Başkanları, parti üyeleri ve Lüleburgaz halkı Mustafa Sarıgül’e yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Sarıgül, aynı ilgiyi ziyaret ettiği Evrensekiz  ve Ahmetbey Beldeleri’nde de gördü.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül, Lüleburgaz’a gelerek Elektrik Mühendisi Onur Deniz Çakırel’in sahibi olduğu Ensan Elektrik Mühendis Enerji ve İnşaat  Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’nin açılışını yaptı.

 

Sarıgül, Levent Çakırel’in oğlu olan Onur Deniz Çakırel’in Atatürk Mahallesi, İstanbul Caddesi No: 87 adresinde bulunan işyerine açmak için Lüleburgaz'a geldi. Levent Çakırel ve protokol Sarıgül'ü gişeden alarak açılışı yapılacak olan Ensan Elektrik Mühendis Enerji ve İnşaat  Sanayi Ticaret Ltd. Şti firmasına geldi.

 

Lüleburgaz'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Sarıgül, "Bugün Levent kardeşimizin ekmek teknesinin açılışında buradayız. Özellikle milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızı ve çalışma arkadaşlarımızı burada beni ve Levent kardeşimizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Sevgili evladım babanız bizim dostumuz. Burada gelecekte Trakya ve Türkiye siyasetinde önemli rol oynayacak kişilerle burada seninleyiz" diye konuştu.

 

Sarıgül, "Siyaset uzun vadeli bir iş. Ömür boyu iktidarda kalmak diye bir şey yok. Geleceksin tekrar geleceksin demokraside böyle bir olay böyle bir hadise. Daha çok koşmamız ve çalışmamız lazım. Daha çok planlamamız lazım. Yorulmak diye bir şey yok. Çok koşacağız çok planlayacağız. İnanınki biraz daha planlasak daha farklı şeyler olacak.  Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oyla gibi çok az oyla kaybettik. Bugün düşününki 14 parti İstanbul'da bir araya geldi bizim aldığımız oydan çok daha aşağıda oy aldı" ifadesini kullandı.

 

"Trakya'nın çok muhteşem olması lazım. Trakya'nın tarlalarına bakıyorum mutsuz ve huzursuzluk var" diyen Sarıgül, "Ayçiçeğine bakıyorum dünyada arzu ettiğimiz noktada değiliz. Neden Berlin'de İsviçre'de İsveç'te marketlerde bizim ayçiçeği bulunmaz. Bütün bunlar pazarlamayla ilgili yoksa malımız çok kıymetli" dedi.

 

Sarıgül'ün yanı sıra açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aladdin Güncer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek