Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Ağustos 2014, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 1566 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor kulüp binası yenilendi

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz, kulüp binasının yenilendiğini ve depoda unutulmaya bırakılan kupaların hakkettikleri yere konulduğunu bildirdi.
Lüleburgazspor kulüp binası yenilendi

Açıkgöz, kulüp binasında yaptığı açıklamada, kulüp binasının tadilatının bir buçuk ay sürdüğünü söyledi.

 

Bütün odaların tadilat ve badanalarının yapıldığını belirten Açıkgöz, "Hocalarımız ve futbolcularımızın sağlıklı ve daha rahat bir ortamda bulunmaları için çalışma yaptık. Yönetim, soyunma odaları çok güzel bir duruma getirildi. Umarım daha da güzel şeyler yapılacak. Ben tüm taraftar ve halkımızı tesislere bekliyorum" dedi.

 

Depoda çürümeye bırakılan kupa ve madalyaların hak ettikleri yere konduğunu belirten Açıkgöz, " Biz Lüleburgazspor'un tarihiyle gurur duyuyoruz. Artık kupalar hakkettikleri yerde" dedi.

 

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek