Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 04 Ağustos 2014, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1398 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu bugün yarın Çorlu’da

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Aladdin Güncer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın Çorlu’da miting yapacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu bugün yarın Çorlu’da

Mitingin saat 18.30’da Çorlu Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirileceğine de belirten Avukat Alaaddin Güncer; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5 Ağustos 2014  Salı günü Çorlu’da gerçekleştireceği miting Atatürk Meydanı’nda yapılacak. Saat 18.30’da başlayacak olan miting için saat 16.00’dan itibaren de Lüleburgaz SGK Binası önünden araçlar kaldırılmaya başlanacak. Mitinge katılacak olan vatandaşlarımızın isimlerini Pazartesi günü (bugün) saat 18.00’e kadar almaya devam edeceğiz. “ dedi.

Salı günü Çorlu’da gerçekleştirilecek olan mitingde Türkiye Cumhuriyeti’ni nasıl bir Cumhurbaşkanı’nın yönetmesi gerektiğinin de anlatılacağını belirten Güncer, tüm halkımızın bu mitinge davetlidir” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek