Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Ağustos 2014, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SODAM’dan kuaförlük kursu açılacak

Lüleburgaz’da Roman ev kadınlarını iş yaşamına kazandırmak için açılan Sosyal Dayanışma Merkezi’nde (SODAM) Pazartesi günü kuaförlük kursu açılacak.
SODAM’dan kuaförlük kursu açılacak

Proje Koordinatörleri Evinç Tekbudak ile Elçin Şanlı, SODAM olarak ev kadınlarının iş yaşamına kazandırılması için kuaförlük, dikiş-nakış ve okuma yazma kursları açtıklarını söyledi.

Kursun Pazartesi günü sabah saat 08:45’te başlayacağını belirten koordinatörler, “Şuanda kursumuza 17 kursiyer başvuru yaptı. Kurs kayıtlarımız 8 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek. Kursumuza kayıt yaptırmak isteyenleri merkezimize bekliyoruz. Kursumuzda kursiyerlere haftanın 5 günü 4 saat eğitim verilecek. Ayrıca kursiyerlerin çocuklarına ücretsiz kreş imkanı sağlanacak” dediler.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek