Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Ağustos 2014, Cumartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1318 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ovacık’ta korkutan ağıl yangını

Lüleburgaz ilçesindeki bir ağılda çıkan yangında, 2 büyükbaş hayvan telef oldu.
Ovacık’ta korkutan ağıl yangını

Alınan bilgiye göre, Ovacık köyünde, İsmail Dereli’ye ait ağılda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevler kısa sürede tüm Ağılı sardı. Durumu fark eden Dereli ve komşuları yangını söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın, Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin 1,5 saat süren çalışması sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında, ağılda bulunan 2 büyükbaş hayvan telef oldu, 8 ton yem ile 450 Balya saman yandı.

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Özarı, itfaiye müdürlüğü olarak yangının haber verilmesi üzerine yangına en kısa sürede müdahale ettiklerini söyledi

 

Yangında ağılda bulunan 2 büyükbaş hayvanın telef olduğunu, 8 ton yem ile 450 Balya samanın yandığını belirten Özarı, “Yem, saman ve ağılların bulunduğu yerlere çekilen seyyar kablolara çok dikkat etmeliyiz. Bu tür yerlerde fare çok olur. Fareler bu elektrik kablolarını kemirdikleri için yangın çıkma olasılığı artıyor. Vatandaşlarımız bu kabloları boru içerisine sokmalarını ve işleri bittikten sonra bu kablolardaki elektriği kesmelerini istiyoruz” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek