KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 26 Temmuz 2014, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 4928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz LYS’de göz doldurdu

Lüleburgaz’ın her gecen gün eğitimde kalitesi artıyor. Ortaokul öğrencileri için düzenlenen Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı ile lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavı’nda yine Lüleburgaz’da büyük başarı sağlandı.
Lüleburgaz LYS’de göz doldurdu

Lüleburgaz’da ÖSYM’nin düzenlediği LYS sınavında alınan sonuçlar yine Türkiye ortalaması üzerinde oldu. Alınan sonucalar hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü hem de velileri çok mutlu etti.

 

Lüleburgaz’daki liselerden LYS’yi kazananların sayısı: Ramazan Yaman Fen Lisesi’nden 38, Lüleburgaz Lisesi’nden 85, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 10, Düvenciler Anadolu Lisesi’nden 85, Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nden 99, Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi’nden 75, Atatürk Anadolu Lisesi’nden 71 Rumeli Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 5, Mehmet Akif Ersoy Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 14, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Lisesi’nden 4, Büyükkarıştıran Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden 1, Lüleburgaz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ( Anadolu Teknik) 6, Lüleburgaz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nden (Teknik Lise) 1 kişi sınavı kazandı.

 

Lüleburgaz’ın gururlarının kazandığı yereler:

Ahmet Bedrettin Şentürk- İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fak. (İng),  Furkan Şen- İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fak., Cenk Alp Sezgin Boğaziçi Ün. İnşaat Müh. (İng), Tarık Gürel- Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fak, Birdem Ongun- Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğr. Fak. Sezin Aysan İstanbul Bilim Ün. Tıp Fak. (Tam Burslu), Akın Arif Kurtoğlu Ege Ün. Tıp Fak., Serhad Eren Dokuz Eylül Ün. Tıp Fak., Beyhan Hirik- Tıp Fakültesi, Bartu Çakırlar Uludağ Ün. Tıp Fak., Tuğçe Nur Yeniyol Kocaeli Ün. Tıp Fak., Dide Güvenir- Tıp Fakültesi, Tuğçe Nur Yeniyol- Kocaeli Üniversitesi Tıp Fak., Güldeniz Sezgin- İstanbul Ün. İngilizce Öğr., Gökşen Hazal Kazancık- Hacettepe Üni.İngilizce Öğr., Görkem Kuş- İstanbul İni. Hukuk Fak., Tuğçenur Balta- İstanbul Üni. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fak., Murat Cömert İstanbul Ün. Diş Hekimliği Fak., Seda Özsoy- Trakya Üniversitesi Tıp Fak., Vehbi Emre Bilge- Beslenme ve Diyetetik Fak., Hasan Berk Karardemir- İnşaat Mühendisliği Fakültes’ni kazandılar.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek