Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Temmuz 2014, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 861 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KPSS başvuruları bugün sona eriyor

8 Temmuz 2014 tarihinde başlayan KPSS Önlisans ve Ortaöğretim düzeyi başvuruları 24 Temmuz 2014 tarihinde (bugün) sona erecek.
KPSS başvuruları  bugün sona eriyor

2014 Kamu Personel Seçme Sınavı ön lisans düzeyinde 27 Eylül tarihinde, ortaöğretim düzeyinde ise 28 Eylül tarihinde yapılacak.

 

2014-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans’a, ortaöğretim ve ön lisans mezunları ile mezun olabilecek durumda olan adaylar girecek.

 

ÖSYM Merkezi’nden yapılan açıklamada; “ Adaylar başvurudan önce sınav ücretini yatırmış olmalıdır. Sınav ücretini yatırmak sınava başvuru için yeterli değildir. Sınav ücretini yatırmış olduğu halde başvurusunu kılavuzda/duyuruda belirtildiği şekilde tamamlamayan adayların başvurularını başvuru süresi içinde tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru internet ve başvuru merkezlerinden yapılabilecektir.” Denildi.

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek