Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 24 Temmuz 2014, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1114 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sakalı-ı Şerif ziyarete açıldı

Lüleburgaz’da Sakal-ı Şerif, Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nde dün halkın ziyaretine açıldı.
Sakalı-ı Şerif ziyarete açıldı

Ramazan ayı nedeniyle müftülük görevlisi tarafından özenle muhafazasından çıkartılan Sakal-ı Şerif, Sokullu Mehmet Paşa Cami’inde sergilendi. 

Lüleburgaz İlçe Müftüsü İsmail Günay, burada yaptığı açıklamada Sakal-ı Şerif ziyaretine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Hz. Muhammed’in traş olurken saç ve sakallarının bolluk ve bereket getirmesi için sahabelerin aldığını belirten Günay, “Peygamber efendimizin mübarek saç ve sakalları o günden bu güne muhafaza edilerek gelmiştir. Burada hem Sakal-ı Şerif’i ziyaret edelim hem de bol bol dua edelim” dedi.

Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar ise cami içerisinde uzun kuyruklar oluşturdu. Hz. Peygambere saygı ve sevgilerinin tezahürü olarak Sakal-ı Şerif'i ziyarete gelenler, tekbirler eşliğinde salavat getirdi. 

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek