KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 23 Temmuz 2014, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 1022 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ekmek dayanışması

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Seyran Yılmazoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin konuşulduğu bugünlerde kritik bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ekmek dayanışması

Yılmazoğlu, önceki gün parti üyesi Ergün Muhsinoğlu ile birlikte  MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yılmazoğlu burada yaptığı açıklamada; “CHP  ve MHP olarak Cumhurbaşkanlığı  seçimlerine  kadar  beraber çalışıp Cumhurbaşkanı Adayımız  Sayın Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçimleri kazanması için mücadele edeceğiz.  Önümüzdeki günlerde ortak çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal’da yaptığı açıklamada; “Sloganımız ‘Ekmek için Ekmeleddin’  ülkemizde halkımızın rahat ve huzurlu olması için. Ekmeğini  evine rahatla götürebilmesi için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kazanması gerektiğine inanıyoruz. Halkımızın  artık kin kusanlara değil huzur verenlere destek vereceğine inanıyoruz. Seyran kardeşime ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek