Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Temmuz 2014, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 1283 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

5 yıldır alacağını alamadığını iddia etti

Lüleburgaz’da 2009 yılında iflas eden Vefa Tekstil’den 6 maaş alacağının içeride kaldığını ileri süren Tamer Çınar, alacakları için açtığı davaları kazandığını ama yinede alacaklarını alamadığını öne sürdü.
5 yıldır alacağını alamadığını iddia etti

2009 yılında fabrikanın iflas ettiğinde fabrikada 130 kişinin çalıştığını ifade eden Çınar, “Fabrika iflas ettiğinde içeride 6 aylık yani 10 bin lira alacağım vardı. Alacaklarımı almak için mahkemeye verdim ve kazandım ama alacaklarımı yinede alamadım. Paramı nasıl nerden alacağımı bilmiyorum. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyorum” diye konuştu.

 

“Devlet 40 kişiye 3’er maaş verdi”

2 ay önce İŞKUR aracılığıyla 130 kişiden 40’ına asgari ücretle 3’er maaş verildiğini ileri süren Çınar, “Kalan 90 kişiye ise maaşları verilmedi. Bizde bizlere maaşlarımızın verilmesini istiyoruz. Mağdur, yetimizin ortadan kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek