İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 21 Temmuz 2014, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 1533 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başaran Tekstil’den 500 kişilik iftar

Başaran Tekstil sahibi Özer Büyükkurt, Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Cami’nde Cuma günü iftar yemeği düzenledi.
Başaran Tekstil’den 500 kişilik iftar

Düzenlenen iftar yemeği öncesi Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran takımı tarafından mehteran gösterisi düzenlendi. Büyükkurt’un düzenlediği ve kendisinin de iftar tabaklarına yemek koyduğu iftar yemeğine katılım büyük oldu.

 

Özer Büyükkurt, iftar yemeğine gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Büyükkurt, “Her yıl geleneksel olarak iftar yemeği düzenliyoruz. İftar yemeğine katılan tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ramazan ayında kardeşlik ve yardımlaşma duygularının ön plana çıkması gerektiğini ifade eden Büyükkurt, “Bin aydan daha hayırlı olan ramazan ayında doğruluktan ve güzelliklerden yana olmalıyız. Çevremizde yardıma muhtaç vatandaşlara yardım ederek onları mutlu etmeliyiz. Çok şükür bir ramazan ayının da sonlarına geldik. Allah hepimize nice ramazanlar yaşatsın” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek