Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Temmuz 2014, Cuma 15:19 tarihinde eklendi. 10300 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEOG Şampiyonları yine Lüleburgaz Anafen’den

TEOG Sınavları’nda, Anafen dersanelerinde Türkiye genelinde 240 sorunun tamamını doğru cevaplayan 7 öğrenci Türkiye birincisi oldular.
TEOG  Şampiyonları yine Lüleburgaz Anafen’den Lüleburgazda da gelenek değişmedi.

Konuyla ilgili kendisiyle görüştüğümüz Lüleburgaz Anafen Müdürü Mustafa Sarıtaş, Anafen’in başarısı için gazetemize şu açıklamada bulundu;

“Hatırlanacağı üzere geçen sene son SBS de 700 tam puan alıp Türkiye 1.si olan öğrencimiz Ece Korkmaz bizi gururlandırmıştı. Aynı zamanda Lüleburgaz’da 5’te 5 yaparak ilk beş öğrenci Lüleburgaz Anafen’den derece elde etmişti. Bu senede ilk kez yapılan TEOG sınavlarında aynı başarıyı öğrenci-veli-öğretmen birlikteliği ile yakalamış bulunmaktayız. Başarılar büyük özveri ve gayretle olabilir. Bir öğrencinin başarılı olması için gereken şartlar bellidir. Önemli olan bu şartların oluşturulması ve uygulamada öğrenciye yardımcı olabilmektir. Bu şartlara baktığımızda, öğrencinin hedefi, öğrenci-veli ve öğretmen diyalogu, temelde eksiklerin giderilmesi, doğru kaynak, doğru plan, doğru ders çalışma, doğru dershane ve iyi bir rehberliktir.

TEOG da bu sene sınavlarda 700 tam puan alan Yağmur Kahveci, Öyküm Koruca ve Beyza Ocaklı’yı tebrik ediyorum. Aynı zamanda yerleştirme esas puanda(yep) Lüleburgaz 1. si olan Yağmur Kahveci’yi ayrıca kutlarım” dedi.

Lüleburgaz Anafen Dershanesi olarak bütün öğrencilerini TEOG sınavlarına en iyi şekilde hazırladıklarına inandığını belirten Sarıtaş “Başarı sadece dereceye girmek değil, istediğini almaktır. TEOG da dereceye giren öğrencilerimizin dışında, sınavdan başarıyla çıkan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda emeği olan bütün öğrencilerimizi, veli ve öğretmenlerimizi de gönülden tebrik ederim. Dereceye giren öğrencilerimizi en yakın zamanda ödüllendireceğiz. İsteğimiz, 31 Temmuz-8 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak olan tercihlerle tüm öğrencilerimizin iyi birer liseye yerleşmesidir” dedi. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek