Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 18 Temmuz 2014, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 1187 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’dan İhsanoğlu’na destek

CHP, MHP, DSP, MHP, BBP, BTP gibi partilerin çatı olarak Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’na Lüleburgaz’da CHP ve DP’den ortak bağış yapıldı.
Lüleburgaz’dan İhsanoğlu’na destek

Lüleburgaz Ziraat Bankası’na yapılan bağışa CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı adaylığı için adı gecen Özgür Kaya, DP Kırklareli İl Başkanı Mehmet Can Soydan, CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Zevcan Acar, Avukat Bekir Arda, emekli asker Ziyattin Türkan, Teksip’ten Kemalettin Erfidan ve CHP Lüleburgaz ilçe üyesi Olcay Kaya katıldı.

 

Yalova gurubu adına burada açıklama yapan Özgür Kaya, şunları söyledi; “Adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanlığı koltuğuna yakışan bir adaydır. Diğer cumhurbaşkanı adaylarına nazaran daha bilgili tecrübeli ve kendini Türkiye ve dünyaya kanıtlamış bir devlet adamıdır. Biz tüm partiler ve tüm vatandaşlar olarak adayımızın yanındayız. Bugün ki iftar masraflarını adayımıza destek olarak göndererek toplumsal bir sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz.

Arkadaşlar, ormanda yangın çıkmış herkes yangını söndürmeye çalışırken karınca da sırtında bir damla suyla yangına gidiyormuş. Görenler karıncaya “bu bir damla su yangını söndürmeye yeter mi” demişler. Oda “bende biliyorum yetmez ama safım belli olsun” demiş. Bizde safımızı belirtmek için buradayız Biz barıştan, birlikten demokrasiden ve özgürlükten yanayız. Ekmeledin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı devlete ve millete hayırlı olsun.”

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek