Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 16 Temmuz 2014, Çarşamba 09:00 tarihinde eklendi. 1890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ceylanköy’de yeryüzü sofrası

Lüleburgaz’da daha önce örgütlenip Yalova’ya giden ve burada seçimleri CHP’nin kazanması mücadele eden çoğunluğu CHP’lilerden oluşan ekip önceki akşam Lüleburgaz’a bağlı Ceylanköy’de “Yeryüzü Sofrası” ismi ile iftar yemeği verdi.
Ceylanköy’de yeryüzü sofrası

Yemeğe Köy ve Mahalli  İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayı Avukat Bora Terzi, Lüleburgaz ve Pınarhisar’a bağlı köy muhtarları  ve Ceylanköy halkı katıldı.

Gençler saat 17.00’den itibaren köy meydanında yemek dağıtımında kullanılacak olan istemi ve yemek yemek için kullanılacak olan sandalye ve masaları köy halkı ile birlikte ortaklaşa bir biçimde alana yerleştirdi.

İftar saatinin yaklaşması ile birlikte yemek dağıtımında görev yapanlar yavaş yavaş yerlerine geçmeye başladı.

Ceylanköy’de dikkat çeken olaylardan biri de köy halkının yemek dağıtımı sırasında asla taşkınlık yapmadan sıraya girmesi oldu.

Organizasyonu düzenleyenler gazetemiz yaptıkları açıklamada; “Baktık Lüleburgaz’da sürekli zenginler zenginlere iftar veriyor.  Hatta birileri iftarları Silivri’ye kadar kaçırıyor. Bizde zengine değil halkı iftar vermek sevaptır düşüncesi ile yeryüzü soframızı kurduk.  İftarda  yaptığımız tüm masrafları da kendi aramızda paylaştık.  Böylece halkımızla birlikte gerçek efendimiz olan üreticilerimizle birlikte iftar açmanın keyfini yaşadık” dedi.

İftardan sonra iftara katılan misafirlerde Ceylanköy’de çay içmenin keyfini yaşadı.

Yasin ERDİNÇ   

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek